Turn and face the strange.

It's all about me.

You stole my heart.

Kategori: Resor

Jag drömde om London i natt, jag drömde att jag vandrade på Londons gator tillsammans med min bästa vän och i handen hade vi varsin mugg från Pret. 
 
London tenderar att återkomma i mitt undermedvetande när jag är vaken och sover. Spelar inte riktigt någon roll, London är ständigt återkommande och jag trodde det skulle avta med tiden. Jag tänkte lite som så att ju längre tid jag är hemma desto större blir avståndet mellan mig och London, men så fel jag hade. Jag känner mig så otroligt hemma i London, jag vill alltid dit. Det finns så mycket där som jag saknar och som jag vill tillbaks till. Mitt kapitel där är inte avslutat, jag har fortfarande människor jag vill återse och jag har fortfarande platser som måste besökas igen. Jag är kär i den staden. 
 
 

You can tell by the way you dress.

Kategori: Mode

Jag kunde inte stå emot mitt begär av kläder härom dagen på stan, två långärmade tröjor i svart och vitt fick följa med mig hem, och dessutom ett par blommiga jeans. Känns helt utanför min "comfort zone" så att säga men jeansen var så billiga och satt supersnyggt att jag inte kunde låta bli att köpa dom. 
 
Två basplagg från Stadium, 2 för 199 kr och Jeans från Cubus för 99 kr. Redo för sommaren med jeansen. 

Isadora, red lips.

Kategori: Mode

Jag tycker att ett rött läppstift är ett måste och investerade därför i ett härom veckan från Isadora, älskar den intentisva röda färgen. 
 
 
 

I love my fashion.

Kategori: Inspiration

Så ofta som jag funderar på att börja blogga seriöst om mode och min syn på det. Jag shoppar flitigt och älskar att mixa och trixa med mig egna stil, jag vill påstå att jag har en ganska så 'ren' stil, med mycket klassiska plagg och piffar till med smycken och roliga detaljer. Jag köper säkert kläder en gång i veckan och köper smink och smycken flitigt också så jag har underlägg och material för att börja blogga om mode och min smak. Kanske att jag lyckas snart, måste bara finna inspirationen och motivationen, skola och aktiviteter på fritiden kommer ofta emellan. 
 

You've been here before.

Kategori: Allmänt

Jag fick ett litet ryck så här lagom innan läggdags och lockade håret, i och med att jag brukar duscha kvällen innan om jag har tidig föreläsning så brukar det oftast bli en simpel fläkta att sova i. Idag kände jag dock för att spica till det med att locka håret och sova med mina lockar under natten. Jag tycker att lockarna blir som bäst när jag får sova på dom en natt. Så nu sitter jag här med nytvättat hår och lockar. Himla vårigt och härligt. 
 
Förövrigt så blev det lite shopping idag, jag har svårt att hejda mig själv. Våren är här och shoppingen skriker Kim. Idag fick ett par supersnygga jeans följa med mig hem med ett härligt mönster på. Lägger upp en bild imorgon om tiden räcker till. Jag köpte dessutom två par långärmande tröjor, vanliga snygga basplagg, en i vitt och en i svart. Perfekt inför våren och en kylig sommarkväll. Utöver detta så åt jag god asiatisk mat, kyckling med nötter till lunch, himmelskt. 
 
xx