Turn and face the strange.

It's all about me.

No one is ever better than you.

Kategori: Kärlek

En person är lite speciellare än alla andra, lite roligare, lite bättre, lite mer betydelsefull än alla andra. Den här personen råkar vara min absolut bästa vän. Ingen och då menar jag verkligen ingen kan mäta sig med henne. Hon spelar i en alldeles egen liga, en liga där enbart hon är med. 
 
Min bästa vän Yvette är den person som jag räknar som min absolut närmaste vän. Hon vet allt om mig, hon känner mig utifrån och in och trots det står hon kvar. Hon kan mina dåliga sidor och mina bra. Hon vet hur jag känner många gånger utan att jag behöver säga något. Hon kan se på mig om jag tycker något är jobbigt, hon känner mina vibbar och hon har hjälp mig genom mycket. Hon är en sann vän som jag är så innerligt tacksam över att få ha. Jag är så otroligt lyckligt lottad. Vi komplitterar varandra och du har mig vid din sida tills du dör, jag lämnar dig inte i första taget och du blir fast med mig, tro inte att du någonsin kommer undan. 
 

 

This is me.

Kategori: Egoistiskt

Moi.
Ny tröja från Bondelid i grått & en lagom glad jag! 

Music is love.

Kategori: Musik

Detta år bjuder på grym musik. Mina favorit artister har alla konserter i år och jag ska gå på alla tre av dom, kan inte bli bättre känner jag. Så det blir först Justin Bieber om knappt en månad, One Direction om ca två och Bruno Mars i November i år. Ska bli så kick ass roligt att få se så många bra musiker. Ett riktigt musik år är vad det är! 

I do like you.

Kategori: Allmänt

Jag borde bli duktigare på att blogga i och med att jag finner det roligt, dock finns det så mycket annat som snor min tid these days. Skolan tar jättemycket tid, är mån om att klara det och vill verkligen komma någonstans, utöver skolan så är det mycket just nu på den privara fronten eftersom P&P befinner sig i Malaysia, så jag har hand om fina Wille och min syster är hemma själv - Jag måste liksom hålla koll på syster, ta hand om hunden samtidigt som senaste veckan har handlat om att flytta och installera sig på ett nytt ställe. 
 
Anyhow så älskar jag min kära blogg, jag tycker det är så skönt att kunna skriva av sig om allt och ingenting och när det passar mig. Att skriva har alltid varit ett stort intresse hos mig och jag skriver när jag får en stund över. 
 
xx

yo.

Kategori: Allmänt

Torsdg it is & jag känner mig trött och lite smått utmattad. Vill ha en liten paus i skolan på typ ett år!!! Nej, men det är lite mycket som simmar runt i huvudet nu och en hel del saker som sker på den privata fronten också att det gör det lite svårt att jonglera och ha någon slags balans på det hela. 
 
Imorgon väntar en tenta om förvanltning, EU, regering & kommun. Hur allt fungerar, politiksmässigt alltså. På fredag sker en flytt, får hjälp av A's kompisar och min kära vän K'. Mycket uppskattat, måste dessutom få klart allting på fredagen för på lördagen åker vi till sthlm & hämtar min fina hund plus en av pappas bilar. 
 
 
 busy life. 

Skull

Kategori: Allmänt

En vecka sen jag skrev sist. Time flies. Önskar jag hade större motivation till bloggen och uppdatera mer med innehållsriktigt innehåll. Det kanske sker någon gång i tiden. Jag är ju väldigt modeintresserad och skulle vilja att bloggen tog större del av mina inköp av kläder & mode, i och med att jag spenderar en hel del pengar på mode menar jag. Det vore kul att visa och låta bloggen ta del av ett av mina största intressen. Anyhow, clothes is a big passion of mine. Köpte faktiskt en sak i modeväg som jag viljat ha hur länge som helst, det var lyckans stund när dom kom och knackade på i förra veckan. Det var en kär liten Alexander McQueen scarf som damp ner i brevlådan. En vit med svarta skulls. Love it! 

love

Kategori: Allmänt

Monday, jag lyssnar på Bruno Mars och läser bloggar. En väldigt givande måndag. 

En ny vecka, nya tag, ny motivation och massivs av plugg. Det är så mina kommande två veckor ser ut, jag behöver fokusera på studierna i och med att en tenta kommer upp och jag vill skriva godkänt. Någonting annat som snurrar i huvudet är vår kommande flytt. Ser mycket framemot den, ska bli så härligt att bo inne i stan, ha gång avstånd till allt och känna att man bara har nära, och framför allt nära till skolan, sovmorgon here I come!
 
Anyhow, Iphone beställd, McQueen scarf påväg och våren likaså, hell ya!
 
xx 
 

Ciao

Kategori: Allmänt

Sunday funday, brukar man så fint säga.. Jag vet dock inte om jag håller med. Idag har besått av vakna tidigt, tidigt som i runt nio, kunde helt enkelt inte sova längre, tvätta, handla om lite nytt inför veckan så att saker och ting finns, och nu sitter jag här och pluggar. Roligt söndag, javisst! Skönt att få något gjort dock, lätt hänt att man inte gör någonting alls på en söndag och det är ännu segare tycker jag. Anyhow, tanken är att jag ska plugga ett tag till, sen ska jag laga simpel middag bestående av våfflor, vi har massor av mjölk som går ut idag och behöver då användas upp. En lagom produktiv söndag. Precis så som det ska vara. 
 
xx

Friday, I loved you.

Kategori: Allmänt

Det är så fint väder ute, solen visar sig idag igen och jag blir så innerligt lycklig när den väljer att vara framme. Detta får mig att hoppas på att våren snart är här. Med vår och sol blir livet så mycket lättare.
 
Det slog mig att det redan är mars, tiden springer förbi, det är knappt så att jag hinner reflektera och känna efter, fast å andra sidan kan det inte är meningen att jag ska göra det. Jag trivs trotsallt ganska så bra med mitt liv förnärvarande, det är väldigt mycket plugg just nu och kommer vara det till och med juni - men vad ska man göra? Om två år är jag färdig med studier och kan skratta mig lycklig. Varvar min vardag med vänner, shopping, myskvällar och familj så jag har det bra, längtar dock tills jag kan hänga in vinterjackan för denna säsongen, jag vill ha skinnjacka och tunnare skor. Låt våren komma fortare. 
 
Annars så har jag några fartfyllda veckor framför mig, har tenta om ca 2 veckor, viktigt att jag klarar av den, så det gäller att ligga i med pluggandet, på måndag mina vänner kan jag äntligen beställa en ny telefon (Iphone5 ofc) och om två veckor flyttar vi till en ny lägenhet, vilket är dagen efter min tenta. Dagen efter vår flytt så åker vi ner till Stockholm för att hämta hem min hund till oss och dessutom träffa lite familj när vi ändå är där. Anledningen till att vi ska ha min lilla hund är för att P&P åker till Malaysia och hälsar på släkten. 
 
Time to get some things done. 
xx