Turn and face the strange.

It's all about me.

Raise your voice.

Kategori: Musik

If I'm louder
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cause we are, the same

Just dessa små rader i låten More Than This får mig att känna, så himla vackert, det är btw en låt av One Direction och jag vill så innerligt veta VEM det är som sjunger just detta, för rösten får dessa textrader att betyda så mycket mer just för att rösten är så djup och innerlig, jag älskar den typen av musikaliska röster - Röster som liksom skär sig lite eller vad man ska säga, röster som liksom 'inte orkar hela vägen men som ändå håller ut'. Väldigt dålig beskrivning men det bästa jag kunde komma på. Har förövrigt lyssnat en del på One Direction men jag kan ändå inte avgöra vem det är som sjunger dessa ord ovan, såå har försökt vädja till folk på Twitter, vi får se om någon svarar :) 

the show must go on.

Kategori: Musik

If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately


Det är så mysigt att sitta och lyssna på musik på kvällen, musik är som bäst när mörkret fallit. Detta är min enda sysselsättning ikväll - Hög musik i lurarna. 

The one and only Alexander McQueen

Kategori: Citat

"It is important to look at death because it is a part of life. It is a sad thing, melancholic but romantic at the same time. It is the end of a cycle - Everything has to end. The cycle of life is positive because it gives room for new things."

My new computer case - Marc Jacobs.

Kategori: Mode

I am back but not sure I like it.

Kategori: Allmänt

Back to reality. Har haft en underbar sommar i fina Väsby men nu är jag tillbaks i Örebro. Kom tillbaks hit idag faktiskt, dock har jag med mig min söta hund, mina föräldrar är nämligen i Asien och jag är hundvakt till och med första september, vilket är hur mysigt som helst. Den 1a september har jag varit hundvakt i en månad dessutom. Hur som helst så är jag hur trött som helst och tänkte att jag bloggar några rediga inlägg under morgondagen. 

We own the city and we now where it takes us.

Kategori: Resor

En kryssning till Riga tillsammans med bästa vänner, en upplevelse rikare, ett land rikare och en väldigt mysig minne att komma ihåg i framtiden. 11 - 13 augusti. 

Did you know?

Kategori: Allmänt

Jag gillar sport väldigt mycket, har alltid gjort. Det är inte så att jag följer någon sport slavisk, men jag gillar sport, jag uppskattar det och tycker att det är kul att titta på. Favoritsporten är utan tvekan Hockey, har varit på en hel del matcher genom min uppväxt, sett bland annat mycket DIF, SSK, Väsby vik och en del matcher med AIK. När det kommer till lite mer värdsliga lag så är det NY rangers som gäller för min del. I fotboll är det mest landskamper som jag tycker om. Andra sporter som jag uppskattar är ridning, friidrott och basket - väldigt underhållande sporter att titta på och nu när det är OS så kan ni kanske förstå att en hel del tid går åt, åt att titta på De Olympiska spelen. 
 
 
 

Favorites

Kategori: Kärlek

Haft en fin dag tillsammans med min fina hund och pojkvän.

DKNY, you're so pretty

Kategori: Shopping

Jag & min bf var i Kista centrum igårkväll, då jag råkade hitta denna fina plånbok, jag kunde inte låta bli att köpa den. Så himla bra pris och otroligt snygg. Har länge letat efter en märkes plånbok, som gick på ca 700 kr.

What a week - Pride.

Kategori: Kärlek

Bloggningen har fått lida under förra veckan. Prioterade pride och jobb, vilket enligt mig känns ganska så självklart. Anyhow så har min pridevecka varit fantastisk, har haft så otroligt kul, träffat massor av nya människor, 'gamla' vänner, bästa vänner - så kul. Årets pride gjorde ett intryck på mig i år igen. Jag älskar stämningen, människorna, artisterna, tanto, allting betyder så mycket och att få vara där tillsammans med min bästa vän - OSLAGBART! Bäst var enligt mig fredagen, hade så himla kul tillsammans med min fina vän, musiken var great och människorna vi träffade var awesome. Pride för sjunde året och det blir inte sämre, pride fortsätter leverera och göra mig himla glad. Bilder kommer under veckan. 

I love you!

Kategori: Shopping

Titta, min fina underbara väska. Fick den igår av min bästa pojkvän. Så sjukt finn& snygg! Den är köpt på Jackie för ca 2700 kr.