Turn and face the strange.

It's all about me.

Im proud!

Kategori: Kärlek

Denna vecka kommer bli sick! 
Måndag; VILA!
Tisdag; P&P Asien, Y' 'flyttar' in, stan och hämta biljetter. 
Onsdag; Jobb till 14.00, Pride på kvällen. 
Torsdag; Ledig & Pride på kvällen. 
Fredag; Jobb & Pride på kvällen. 
Lördag; Jobb, A' kmr hem <3 och Pride på kvällen. 
Söndag; Pride is over, Jobba, Stan med A', bio på kvällen med mitt A'. 
 
Som ni kanske har förstått är det Pridefestivalen denna vecka. Jag ska tillsammans med min bästa vän befinna mig i Pridepark denna vecka, det ska bli så underbart roligt. Är taggad till tusen. 

I don't wanna lie.

Kategori: Allmänt

Jag sitter i köket vid min älskade mac. Bästa datorn jag någonsin ägt, kan inte förstå att jag en gång i tiden var pc användare, vad är pc liksom? Anyhow, om någon timma kommer min faster hit till Väsby, la famillia drar nämligen till Asien imorgon. Som jag önskar att jag skulle åka med men så är inte fallet, jag stannar hemma och tar hand om lägenheten, hunden och bilarna. Min resa till Asien får vänta, har ju varit där ett antal gånger. Klockan nio ikväll kommer min kära storasyster hit till oss, efter hon slutat jobbet. Hon ska nog fika här och dessutom säga hejdå till p&p som blir borta i en månad. Quite some time liksom. Jag är för övrigt ledig idag, vilket är asskönt för jag känner på mig att denna vecka kan bli lite galen, sjukt mycket på 'schemat' så att säga, ska dock bli askul. Resten av idag blir plugg, slapp, lugn, besök av släkt, och ett avsnitt av Keeping up with the Kardashians. 

Glowing.

Kategori: Shopping

Fick dessa fina från min kära mami idag. Väldigt fina färger, olika nyanser. 

My new caseee

Kategori: Shopping

Mitt fina nya skal, köpte det på teknik magasinet för 119 kronor. Väldigt bling & glitter. Love it!

Just do it, be proud!

Kategori: Citat

Never ever.

Kategori: Livet

Så många måsten ,så många borden. Ibland så vill jag bara göra ingenting, typ ha ett vanligt jobb, tjäna min lön, inte ha något egentligen mål med det jag sysslar med och allt detta för att jag tror att jag inte skulle känna press. Press på att lyckas, press på att vara den bästa jag kan vara och så vidare... Men press är ingenting vi kommer ifrån. Press är överallt. Om jag inte ville syssla med media och reklam och jag skulle jobba i en klädesaffär skulle det ändå finnas press, press på att klättra inom företaget, press på att kanske göra något mer av mitt liv.. It goes on and on and on - All denna press och stress över att göra något viktigt av sitt liv, göra ett avstamp här i världen  är inte för ingenting, jag tror det kan vara nyttigt att känna press.. Och att önska att livet vore enklare är bara dumt, för vad du än sysslar med eller väljer att ägna dig åt i ditt liv så kommer pressen finnas där. Åtminstone är det vad jag tror... Viljan att lyckas och pressen är viktig, lite som en djävul och ängel som sitter på dina axlar och ger dig vägledning - Press är viktigast. 
 
 

So damn true!

Kategori: Citat

It's a fact!

So damn true!

Kategori: Citat

It's a fact!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3833377/images/2012/pic_5011b5b99606ee2136000027.jpg" class="image">

So damn true!

Kategori: Citat

It's a fact!

Colorful!

Kategori: Shopping

Köpte denna fina tröja idag, från där jag jobbar på Flash. Det är en nyhet och den är sjukt snygg + skön! Me like. Den kostade 199 kronor och finns i flera olika färger.

I love you

Kategori: Kärlek

Jag har världens bästa pojkvän! <3

My dear sister.

Kategori: Kärlek

Me & my dear sister. Bilden är tagen nu ikväll faktiskt. Är vi lika eller inte? 

Which one should I pick?

Kategori: Mode

Jag vill HA en sådan här och om jag har tur så blir den min i början på Augusti.. Frågan är bara vilken färg. Marinblått hade varit assnyggt, eller brunt, vill ha någon mörk färg, boring jag vet, men jag vill att väskan ska passa till allt och att väskan passar trots mitt val av kläder. Michael Kors Jet Set travel tote heter denna fina väska. 

Be greatful!

Kategori: Kärlek

I cannot believe how lucky I am. Ibland glömmer man bort att stanna upp och uppskatta livet, tillvaron över huvudtaget. Jag är lyckligt lottad. Jag har en fin familj, min kära familj mår bra och är så gott som frisk, jag har en FIN pojkvän, beyond fin, han är helt underbar och jag trivs så bra ihop med honom, jag har världens sötaste hund, jag har i stortsett allt jag vill ha och jag går den utbildningen jag vill - Stanna upp och uppskatta livet oftare. Det är på min 'lista', "Kom ihåg att vara tacksam" ... 
 

Keep your head high.

Kategori: Citat

 

A second home.

Kategori: Resor

 
En bild från första gången i Thailand. Jag och min kära syster tillsammans på bilden, vi ser alldeles galna ut, men vi bär på så otroligt många fina minnen tillsammans och alla våra resor i Asien är så himla mycket värt. Jag älskar att resa och om allt går som det ska så får jag visa min kära pojkvän Thailand nästa år. 

I don't need nobody else.

Kategori: Musik

Jag älskar musik, musik helar min själ. Ingenting är så magisk som musik. För mig är musik livsviktigt för att kunna leva, det må låta töntigt i andras öron men musik är allt för mig. En låttext kan pricka in hela mitt liv, många gånger sätta ord på vad jag under en längre tid försökt få ur mig. Musik betyder så innerligt mycket för mig, ta ifrån mig min musik och jag är ingenting. Musik gör mig stark. 
 
I know what I want, I know why I came
I'm only here to find you, you
All I need is you by my side
All I wanna do is lay down next to you


 
 

Summer, where have you gone?

Kategori: Allmänt

Denna sommar har sprungit förbi, det känns verkligen som det. Hösten står runt hörnet och bara väntar på att få svepa med mig i sin kyliga vind. Hittills har dock min sommar varit grymt bra, jag är nöjd med vad jag hittills har gjort. Jag har hunnit umgås med vänner, ta upp kontakten med gamla vänner, lärt känna nya, tagit vara på dom soliga dagarna, umgåts med familjen, spenderat massor av tid med min kära hund och bara haft det otroligt bra såhär långt in i sommaren - Än är den inte över, med andra ord; det finns mer som väntar runt hörnet. Har Pride att se framemot, vilket känns som sommarens stora höjdpunkt, jag har killen som kommer ner och bor med mig om bara två veckor. Sommaren må kännas kort men när jag tänker tillbaks på vad jag hunnit med blir jag alldeles varm i själen. Bara att få spendera sommaren i Stockholm är SÅ mycket värt, det gör att jag har kraft att komma tillbaks till Örebro och fortsätta där, med studier och allt vad livet där har att erbjuda.. Och när hösten och vintern kommer har jag en ursäkt till att börja använda mina UGGs igen... så hey, höst och vinter is not all bad. 

I love new things.

Kategori: Shopping

 
Igår (fredag) köpte jag en ny klocka, smycka hade 20 % rea på klockor och jag kunde inte låta bli att slå till på denna otroligt snygga klocka från Michael Kors, som är ett favoritmärke. Skorna är från Longchamp, fick dom av min kära syster. Hur snygga som helst. Love shopping and clothes. 

I what this city does to me.

Kategori: Vänskap

I love you summer! Jag älskar sommartider, inte på grund av vädret utan för att sommaren tillåter dig att slappna av. Hos mig infinner sig någon slags frihets känsla och ett lugn. Sommaren får mig att släppa loss och andas, så därför är det så innerligt skönt att ha sommaren här. Påtal om sommar, sol och mysiga dagar så var gårdagen slående. Träffade min kära vän K' som jag lärde känna förra hösten genom en kurs på universitetet. Vi har kommit att bli väldigt nära vänner, vilket är superroligt, vi kommer så bra överens! Anyways så var K' här i sthlm igår och vi vandrade runt i den fina staden. Vädret var perfekt, sol men ändå inte för varmt. Vi åt en god lunch på jensens följt av lite fönstershopping inne på bland annat NK och en fika på biblioteksgatan. Så otroligt mysigt och härligt, jag bara älskar sådana dagar. Roligt dessutom att my dear friend kom till sthlm, hänga i min hemstad lite liksom. En toppen dag med mycket trevligt sällskap. 
 
Me, yesterday. My dear friend took this photo of me <3

Staden i mitt hjärta Stockholm jag är din....

Kategori: Kärlek

Jag älskar stockholm stad, en så otroligt fin stad som har oerhört mycket att erbjuda. Två gånger denna vecka har jag vandrat runt, utan att faktiskt ha en destination i staden och bara tittat, ätit glass och myst - Ja, bara varit. Sådana här dagar i stan får mig att sakta ner, tänka till och verkligen uppskatta stockholm för vad det är, en otroligt vacker stad. Jag känner mig hemma där, jag trivs och hittar överallt. Stockholm är en stad som jag alltid vill återvända till, jag vill ha min bas där, jag är hemma i sthlm. 
 
 
 

En mysig lista.

Kategori: Allmänt

1. Put your music library on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. You must write that song title as the answer to the question, no matter how silly it sounds! Most of the time they seem to work though, strangely enough.



1. IF SOMEONE SAYS “IS THIS OK?” YOU SAY?

If you're not the one. 

2. WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?

I knew I loved you

3. WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
La la love 

4. HOW DO YOU FEEL TODAY?
Beautiful girl 

5. WHAT IS YOUR LIFE’S PURPOSE?

Cryin' in the rain 

6. WHAT IS YOUR MOTTO?

Runaway baby 

7. WHAT DO YOU THINK OF YOUR PARENTS?

Domino

8. WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?

Call me maybe 

9. WHAT IS 2+2?

Bullet 

10. WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?

Because I got high 

11. WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?

4 minutes 

12. WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?

Fall 

13. WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?

Better of alone (HAHAHA)

14. WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?

In the club 

15. WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?

bad to the bone  

16. WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL?

Ambitions 

17. WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Baksmälla (hahah)

18. WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Me and my drum 

19. WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?

In the shadows 

20. WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Tick tick bom 

Music, I love you.

Kategori: Allmänt

I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a God that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks
No
It don't break even

The Script - breakeven. En otroligt bra låt, The Script är faktiskt ett band jag upptäckte för sisådär ett år sedan, ganska så sent, I know. Men hur som helst är det ett otroligt bra band som har väldigt många bra låtar. 

By the time I'm out the door

Kategori: Allmänt

I cheated myself,
Like I knew I would,
I told you I was trouble,
You know that I'm no good.

Amy Winehouse var oerhört talangfull, hennes musik är grym, lyssnar på henne till och från och just i denna sekund lyssnar jag på You know that I'm no good. Såg en intervju alldeles nyss med hennes pappa, ett år efter hennes bortgång. Sorligt. Anyways väldigt bra musik, fina texter och ett härligt beat, mysigt beat.  

Photo booth, I love you big time.

Kategori: Allmänt

About to get some sleep, Jag älskar att skriva och prata på engelska, och ofta råkar det bli svengelska för jag anser att det är mycket mer ord i det engelska språket och därför lättare att uttrycka sig. Sitter anyhow framför min kära mac, surfar lite såhär på kvällskvisten innan det är dags att lägga sig. Har öppning imorgon, föredrar dock stägning, vet inte varför riktigt, kan bero på att jag är mer utav en eftermiddags typ än tidig morgon, ifos är det inte så himlans tidigt imorgon, öppar 11 på söndagar. Anyways, ska se ett avsnitt av serien Teen Wolf som jag nydligen börjat titta på, so far so good! 

A picture is everything.

Kategori: Resor

En bild säger mer än tusen ord & då måste fem bilder innehålla flera tusen ord. Resor är allt, en ny upplevelse, ett nytt minne, en ny erfarenhet betyder allt. 

Once upon a time in...

Kategori: Allmänt

1. London förra året i Maj, tillsammans med min fina pojkvän. 
2. Fina Imperia, Italien, underbart, med klassen april 2010. 
3. Förra sommaren i Zakynthos, ack så fint, också tillsammans med killen. 
 
Jag älskar resor, har gjort så många fler, men dessa tre betyder väldigt mycket och som jag saknar Italien. London saknar jag jämt och ständigt, så det är inte så ovanligt - Just Italien har satt sina spår, otroligt vackert land, iallafall av det jag såg, trevliga människor och naturen är fantastisk. 

MK, you're great!

Kategori: Mode

I love it! Bästa köpet någonsin, en klar investering! Dear Michael Kors bag.

London, it's you and me until the end.

Kategori: Resor

I just love love love London. Favorite place on earth. Jag har hittills varit i London fyra gånger och jag älskar staden mer och mer för varje gång. Jag älskar hur stort det är, hur otroligt mycket shopping som finns, hur snälla alla människor är, klimatet, tidszonen och i övrigt hur det ser ut. Många säger att det är si och så i London, det är skitigt, det är en tråkig stad men jag har varit där fyra gånger och staden växer i mina ögon för varje gång jag är där. En dag SKA jag bo i London. 
 
 
 
 
 
 
 
 

We stick together.

Kategori: Shopping

So far har denna sommar erbjudit en hel del shopping och nya plagg. Mina fyra favorit saker denna sommar hittills är dessa saker ovanför på bilden. 
 
1. På första bilden är det en tjocktröja från Hollister, så himla snygg, 460 kronor inne i Gallerian. 
2. Mitt väldigt snygga armband från Calvin Klein, födelsedagspresent från P&P, ca 1500 kronor. 
3. På tredje bilden är det ett par kilklackar från Belle Shoes, var rea så 249 konor. 
4. På fjärde bilden är mina rayban aviators som jag fick av P&P i födelsedagspresent ca 1200 kronor. 

I wanna travel the world and see everything.

Kategori: Resor

“Only great minds can afford a simple style...”

Kategori: Mode

Jag älskar solglasögon, "bakom mina solglasögon kan jag va mig själv.." - Jag tycker att ett par solisar lyfter upp din outfit big time, plus att det är galet snyggt! Personligen äger jag ett par raybans aviators och ett par rayban wafers - älskar dom båda. Har massa andra budget brillor också som är great också. 
 

Cause all I need is a beauty and a beat

Kategori: Allmänt

Show you off, tonight I wanna show you off
What you got, a billion could've never bought
We gonna party like it's 3012 tonight

Hör och häpna, jag Kim ska gå på Justin Bieber i april nästa år. Saken är den att jag sedan december förra året fattat ett stort tycke för honom. Jag gillar alla hans låtar (alltid gjort, dom är trallvänliga, mysiga texter och bra beat) och hans utstrålning och jag har aldrig varit den som är den, som bryr mig om vad personen är, jag är ingen hater och finner JB mycket bra. hehe. Anyhow, min kära syster är ett stort fan av Justin och jag vill också se honom live så det kändes naturligt att följa med henne nästa år när han kommer till Sverige. 
 

"In this kiss, I'll change your bore for my bliss.."

Kategori: Musik

Musik är så oerhört viktigt i mitt liv. Ingenting kan få mig att må lika bra som musik kan. Musik uttrycker många gånger saker som jag själv inte kan få fram, eller sätta ord på. Ibland kan även en låt beskriva precis vad du känner och tänker. Jag älskar musik så enormt mycket. Jag älskar att det finns så otroligt mycket musik att välja på och att det finns tusentals låtar som är så innerligt bra. Musik får än att känna, musik får mig att känna.. 
 
En sak som jag dock stör mig på med musik är haters, jag förstår inte varför du lägger ner tid på att ogilla en annan artist bara för att den personen (artisten) är super känd eller gör musik som möjligtvis inte tilltalar dig. Jag tycker hat är så innerligt onödigt. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte hatar något band/artist/musikstil.
 

Impression.

Kategori: Allmänt

Mitt andra inlägg här på bloggen, min tanke är att jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt dock vill jag att alla inlägg ska vara bra och inehålla något - med andra ord; Jag vill att min blogg ska vara meningsfull och innehållsrik och därför kommer jag komma att skriva när jag har något på hjärtat som jag vill dela med mig, eller om jag har en åsikt som jag vill framföra och så vidare. 
 
xx
Kim 

New start!

Kategori: Allmänt

Ciaaao! 
Ett liten presentation känns mest lämpligt antar jag, dock känner jag att det är roligare om ni får lära känna mig ju längre tiden går. Allt eftersom lägger jag upp inlägg där jag berättar om mig själv, mitt liv, vad jag har varit med om och hur jag ser på livet. Min blogg kommer komma att handla om mitt liv, min livssyn, hur jag lever livet och framförallt mina stora intressen; Mode och musik. Jag hoppas ni kommer komma att tycka om min blogg. 
 
xx
Kim