Turn and face the strange.

It's all about me.

"You're so London, your own style.."

Kategori: Allmänt

Jag har någon slags längtan efter äventyr, galenskaper och London - Dom tre orden går ihop så innerligt bra. Sen jag kom hem till kalla gråa Sverige så har jag inte varit något vidare på klädfronten, delvis pga kylan, det är liksom lite för kallt för att prioritera snygghet framför varma kläder. Anyhow, jag planerar att återgå till att klä mig nice så fort det blir lite varmare. London fick mig verkligen att vilja klä mig snyggt all the time, det är roligt att lägga ner tid på kläder & utseende, det gör att man känner sig fräschare men det piffar också till vardagen. Jag hoppas det går mot varmare tider här i Sweden och att jag snart får ta fram vårkläderna.. Dessutom längtar jag efter besök från diverse människor jag mötte i London, jag vill verkligen hålla kontakten med folket jag träffade där, mest av allt två tre personer. Hoppas få träffa dessa själar igen någon gång i livet. En av dom är jag stensäker på att jag kommer få träffa igen, en av dom not so sure, we'll see where life takes us. 
 
 
xx

Rita Ora

Kategori: Musik

 
Great music my friends. 

I wanna travel the world.

Kategori: Resor

Thailand x 3, Malaysia x 2, Singapore, Grekland x 2, Italien, Spanien, England x 5, Lettland, Finland x 7.
Jag älskar att resa och gör det gärna ofta och mycket. Försöker åka utomlands minst en gång om året, oftast blir det ca två ggr per år. Det skulle vara weird att inte åka utomlands ett år. I år blir det spanien med la famillia och kom ju hem från London i början på Januari. Så I'm quite pleased. 
 

Life is life

Kategori: Allmänt

Here I am, back in reality. Känns som om att jag är tillbaks till livet och verkligheten igen. Jag befinner mig i Örebro igen, redo för nya dag och nya hinder.. Kom tillbaks hit i Måndagskväll och har sedan dess umgåts flitiig med mitt A', himla mysigt och väldigt behövligt. Just nu sitter jag dock här i min ensamhet, A' har åkt upp till Umeå till sin syster som imorgon tar läkarexamen, han kommer tillbaks på söndagkväll igen. 
 
På måndag drar allvaret igång igen, jag börjar studera stadsvetenskap - Politik, blir en utmaningen men det ska bli kul och jag ska verkligen satsa och lägg all min energi på detta. Till sommaren får jag min belöning om allt går så som det ska och jag sköter mina studier. Åker till Mallis en vecka i sommar tillsammans med Mami,K' & syster, lovely! 
 
Så anyhow, imorgon väntar en fika med en kär vän, trevligt att träffa henne efter tre månaders tid, ska även träna imorgonkväll och på söndag väntar en städning i lägenheten innan killen kommer hem igen, och som sagt på Måndag väntar en skolstart, jag är lite nervös, men känner mig förberedd och taggad! 
 
xx

Sweden, It's getting nicer to be around you.

Kategori: Allmänt

Varit hemma i några dagar nu & det är så himla mysigt att träffa familj och vänner, man inser hur mycket dom betyder och hur mysigt det är att vara runt omkring dom. Jag har hittills hunnit träffa min fina mormor, min härliga kusin, min moster och morbror <3 & min vän Challie.. Och självklart familjen, pappa och dom - Så himla värt. Jag har några dagar till här i Väsby innan jag beger mig tillbaks till Örebru och får träffa mitt hjärta. Innan hemresa väntar ett besök till mormor imorgon med Wille plus att Yvette kommer förbi, på lördag ska jag & syrran sova hos moster & kusin, på söndag kommer min fina mami till Väsby och umgås. Att få komma hem och träffa alla betyder så mycket, det är också så himla skönt att vara hemma och bli omhändertagen, maten lagas åt en och det finns tvättmaskin, haha. Anyhow life is pretty awesome. 
 
 
Me tonight, nymålade naglar, love it! 

Just this time.

Kategori: Allmänt

Väsby my friends. Jag är tillbaks i Sverige, sitter hemma hos min pappa och njuter av lugnet. Njuter av att få vara hemma med dom jag älskar och bryr mig om. Mina tre månader i London var bäst och jag kommer föralltid minnas dom med glädje - Under min tid där växte jag också som person, jag vet nu vad jag vill på riktigt, jag har funnit vad jag ska göra, jag vet vad jag vill sträva efter och jag är mer redo än någonsin att börja plugga och kämpa.. 2013 kommer bli ett år då jag ska fokusera på mig, mina förhållanden som jag anser vara viktiga, mina studier och familjen. Det kommer bli hur bra som helst, det känner jag på mig.