Turn and face the strange.

It's all about me.

Yeah!

Kategori: Allmänt

10 days in the UK and I feel so great honestly. This place was made for me. 
 
Had a test yesterday which decides in what level you are or will be moved to, I hope I'll be moved to onther level. Anyways I love London and I love my school. It's awesome and now I'm gonna do something fun! 

We're like diamonds in the sky

Kategori: Allmänt

Jag sitter på "mitt" rum och lyssnar på Rihannas nya låt "Diamonds", helt galet bra låt, är som besatt. Första veckan i London har gått ganska så fort faktiskt, vi har hunnit med så mycket. Skola, shopping, musikal, spelkväll och camden, allt på enbart en vecka.. Det har dock inte funnits mycket tid till vila så imorgon tänker vi göra absolut ingenting, vi är nämligen lediga söndagar och måndagar här. Idag blev det Camden tillsammans med två tjejer från vår klass, vilket var supertrevligt, Camden slår aldrig fel. Köpte dessutom två linnen som jag kanske tar kort på, vi får se om jag orkar, haha. När jag väl har ledig tid så orkar jag inte göra så mycket mer än att ta det lugnt, titta serier och äta onyttigt, haha. London tar på krafterna men HEY I love it! 
 
 
me today! 

We fit together.

Kategori: Resor

Well well, Jag är i London om ni inte visste det. Äntligen har jag "instrallerat" mig lite. Börjar känna mig hemma och så som det känns ny så kommer London gå för fort. Jag trivs som fisken i vattnet, stadspulsen, människorna, affärerna och miljön över huvudtaget är hur bra som helst. Jag känner lite som så att detta är min stad, det är här jag ska vara. Min skola är hur bra som helst, min lärare är toppen, han är så duktig på att lära ut och lektionerna går fort plus att jag använder engelska så mycket att jag är himla inne på engelska efter enbart tre dagar i London. Jag ska ta vara på varenda dag i fina London och hittills vill jag påstå att vi faktiskt gjort det. Imorgon väntar The Lion King musical och skola till 6.35 p.m, sent och bra liksom. 
 

Friday I'm in love.

Kategori: Resor

Idag har varit en himla mysig dag. Har spenderat hela dagen med att umgås med killen. Vi har spelat mario, ätit frukost och middag ihop, gått på promenad och tittat film tillsammans, så himla mysigt! Riktigt pojkvän flickväns dag såhär dagen innan jag åker. Har ägnat en stund på kvällen till att packa ner det sista så nu är ALLT packat, ingenting som saknas. Känns himla bra att ha det färdigt. Imorgonbitti klockan 10.55 går tåget mot Stockholm. Imorgon börjar min resa så att säga, kan inte riktigt förstå att det är sant, från en tanke till en handling, London är på riktigt, fy så kul och pirrigt. En tre månaders lång resa väntar och på söndag klockan 8.00 lyfter planet mot London. 

Three

Kategori: Allmänt

Torsdag, vilket innebär tre dagar till London, två dagar till Sthlm. Can't wait. Vaknade klockan 11.40 idag, kände att det behövdes faktiskt, varit uppe tidigt i några dagar och vill vara pigg tills på Söndag då jag ska befinna mig på Arlanda klockan sex på morgonen. Anyways, idag är det lugnt, ingenting särskilt som händer, tänkte kolla lite på Buffy, the vampire slayer och skriva ett litet mejl med frågor till EF, that's about it! 
 
XX
Kim 

This is me

Kategori: Egoistiskt

Yesterdays look.

woop woop

Kategori: Resor

Igår och idag har jag varit sysselsatt, vilket är så himla skönt när man enbart går och väntar på någonting, känner mig lite som ett barn dagarna innan julafton, jag vill bara öppna dom där paketen under julgranen - fast i mitt fall hoppa på det där himla planet som ska ta mig till London. Anyways, igår och idag har jag umgåts med Klara, my dear friend. Hon kom till mig igår på förmiddagen, vi åt middag, pratade massor, umgicks och idag åkte vi in till Örebro för en visit på Universitetet, åt lunch, köpte ett oar nya jeans och återigen bara umgicks. Sista gången vi träffades innan jag beger mig till London på söndag, kommer sakna henne, määh! Annars så är saker pretty nice, är fortfarande himla taggad, ska bli så kul, allting är packat förutom min plattång, ska dock lägga ner den snarast.  Så ja, om fyra dagar så lyfter vi, det blir inte bättre folks! 
 
 

Five

Kategori: Resor

Fem är den centrala siffran idag. Fem fem fem fem. Fem dagar tills jag flyger iväg till London, åh blir alldeles till mig när jag säger det högt för mig själv. Snart börjar min resa! Idag btw ska jag umgås med K' som är påväg hit i skrivande stund, awesome. 

six days left.

Kategori: Resor

Det mesta jag skriver om i min blogg just nu är min kommande resa, blir lätt så efter som detta är en galen grej i mitt liv, jag ska för första gången under mina 21 år på jorden vara borta ifrån Sverige under en längre tid, det är ingen weekend på fyra dagar direkt, detta är en resa på tre månader. Jag är så exalterad och nervös, det är sex dagar tills planet lyfter, tills ett nytt liv börjar. Den längsta jag varit utomlands tidigare är en månad och då hade jag min familj med mig, denna gång är jag borta i tre månaders tid utan familj och pojkvän, men tillsammans med min bästa vän. Detta är en resa som jag kommer minnas för livet och om sex dagar börjar redan. 
 

A journey is close.

Kategori: Resor

Sju dagar kvar idag, känns fortfarande overklig, som om att jag har hittat på allt, som om att jag inte ska bo i London i tre månader - MEN allt är sant, jag ska bo och plugga i London i tre månaders tid tillsammans med min bästa vän. Min väska är så gott som packad, jag känner mig redo och jag har nog aldrig varit så taggad på någonting tidigare. Äntligen får jag prova på att bo utomlands, äntligen får jag pröva vingarna och leva stad som är så stor att det räcker och blir över. Som jag älskar storstäder och framförallt London. Sju ynka dagar kvar, sex dagar tills jag åker hem och får spendera en dag tillsammans med min fina familj.. Men innan min resa startar ska jag spendera måndag - fredag genom att fixa det sista, umgås med min fina pojkvän och packa det sista, dessutom hinna se så mycket som möjligt på Buffy the Vampire Slayer... Bra vecka, kan dock inte hjälpa att jag vill att veckan ska gå i rask takt. 
 

I'm gonna kiss the ground

Kategori: Resor

Nio dagar kvar, nästan åtta för det är "sent" på kvällen. hehe. Jag längtar så himla mycket att det inte är sant. Min kommande resa till London känns så unreal, så häftigt. Jag vet att om nio dagar smäller det, vid den här tiden om nio dagar kommer jag befinna mig hemma hos min värdfamilj, förhoppningsvis hunnit installera mig lite och lärt känna min familj lite. Jag tror inte riktigt att jag förstått ännu att jag ska iväg, känns overkligt, dock är det härligt att jag äntligen kommer iväg, leva ut en dröm, åh fy! 
 
I love you London. 
 
 

Ten days and I'll be gone

Kategori: Resor

Tioooooo dagar kvaaaaaaaaar, idag har jag börjat packaaaa. Exciteeeed!

Never gonna know if you never even try.

Kategori: Musik

Musik är mitt allt många gånger. Musik får mig att tro, känna och viktigast av allt; må bra. Jag älskar att hitta ny musik, nya band och nya melodier. Jag blir så himla glad när jag hittar en bra låt med en text jag känner någon slags samhörighet med eller en text som får mig att känna hopp, även låtar som har ett visst djup i sig, sorliga texter. För mig spelar texten väldigt stor roll, kanske inte när jag lyssnar på Justin Bieber och One Direction, dom får mig mer att le, lite mysig, glad musik sådär.. Men mina favorit artister och band har oftast texter jag tycker om i och med att texten spelar stor roll för mig. Mina favoriter som jag lyssnat och lyssnar på mycket är The Ark, min kärlek till The Ark har varit stor enda sedan i lågstadiet faktiskt, Queen, The Script, Kent och nu även Foster the People. Alla banden har väldigt fina texter. Senaste låten jag lyssnat på är The scripts låt med Will.i.am Hall of fame, jag är som fast, låten är så grymt bra. Btw Adele är också en favorit hos mig. Musik är så viktigt. 
 
You could be the hero
You could get the gold
Breaking all the records that thought never could be broke

Do it for your people
Do it for your pride
Never gonna know if you never even try

Do it for your country
Do it for you name
Cause there's gonna be a day

When your, standing in the hall of fame
And the world's gonna know your name
Cause you burn with the brightest flame
And the world's gonna know your name
And you'll be on the walls of the hall of fame


just one of those boring blogs

Kategori: Allmänt

Jag har åkt på en himlans förkylning, nyser ständigt och snyter mig ännu oftare - med andra ord jag är väldigt röd runt näsan och känner mig lite snurrig. Senast jag skrev så har jag fått reda på min värdfamilj, dom verkar nice, dessutom har jag fått en läkartid på torsdag, ska ta dropp i armen under en timmes tid, fixa in lite järn i kroppen efter som min kropp är seg och inte fixar det själv riktigt... Så torsdag it is. Umgicks med min kära vän Klara idag, so much fun! Well well, har inget mer att säga tyvärr. Bye bye!
 

28/9 - 30/9 2012

Kategori: Kärlek

Jag hade min fina syster på besök i helgen som var, vi hann med en marknad, umgås med familj och bara ha det väldigt mysigt ihop, och här är lite bilder från i helgen.
9
Syster och jag, lagom härlig närbild.
Min fina mami och jag.
Jag och min lillasyster som på denna bild ser äldre ut än mig... 

Just a boring day.

Kategori: Allmänt

Måndag it is, ny vecka, nya tag. Jag har dessvärre åkt på en förkylning, jag kan inte andas genom näsan, mitt huvud känns tungt och jag vill inte kliva ut ur sängen idag, vilket jag inte gjort ännu. Regnet öser ner utanför, det är riktigt höstväder idag, välkommen oktober.. Great start på en ny månad, och andra sidan är det denna månad jag åker till London. Mycket som väntar mig.. Anyhow, trots att jag fortfarande befinner mig i sängen har jag gjort nytta, har hunnit ringa herr doktor, pratat med EF, pratat med mitt jobb och fått min försäkring för utlandsresan - Så jag har allt fått lite saker gjort. Resten av idag är det lugn, lite diskning, lite fix hemma och runt halv fem sisådär gå och möta min kille, behöver gå förbi apoteket och Ica. Funtimes right?